Bygg
Vi utför sedvanliga byggarbeten, mestadels inom badrum och kök.

Renovering

• Badrum:
Badrum är ett extremt känsligt område i hemmet: fukt och sanitära olägenheter kan mycket lätt förvandla det till ett huvudbry och en förlustaffär. Därför drar det till sig särskild uppmärksamhet från vår sida. Vi förstår att pågående arbete i badrummet medför en del besvär och men för de boende. Detta gör att vi slutför vårt arbete där snabbt och smidigt utan att för den skull släppa ifrån oss kravet på högkvalitativa resultat enligt gällande regler (BKR www.bkr.se ).

• Kök
”Hemmets hjärta” förtjänar den omtanke som framhäver dess skönhet och värme. Vi utför helrenovering, vilket innefattar montering av skåp, kakling, målning, VVS-arbete mm.

• Målning och tapetsering

• VVS-arbete

• El-arbete

Planering
Planering är av yttersta vikt för optimal användning av befintliga ytor. Bristande planering kan leda till en (stor) portion av obekvämlighet.

Design
”En bild säger mer än tusen ord” är en sanning som överträffas av upplevd skönhet i hemmet. Vi hjälper mer än gärna till med design inför beställt arbete hos er, särskilt i badrum och kök.

Konsultation
Känner du dig förvirrad av alla materialslag som finns på marknaden? Lugn! Vi erbjuder kostnadsfri konsultation på plats!

Materialinköp
Vi erbjuder hjälp vid köp av material inför beställt arbete. Vi samarbetar med Dahl, Höganäs, Kakelslottet, Alcro och Kakelkompaniet. Om ni anlitar oss för er badrumsrenovering, målning etc., får ni använda våra rabatter på kakel och badrumsinredning på upp till 30 %.

På det viset sparar våra kunder pengar samtidigt som vi åtar oss leverans av beställt material.

www.dahl.se
www.cchoganas.se
www.kakelkompaniet.se
www.alcro.se
www.kakelslottet.se


Utveckling och design: Portal Software Solutions © Stockholms Eleganta Hem